clock menu more-arrow no yes mobile

Filed under:

Suomi On Paras!

Kerron sinua, miksi

Finland v Canada - 2016 IIHF World Championship Ice Hockey: Gold Medal Game Photo by Anna Sergeeva/Getty Images

Hyvää itsenäisyyspäivää, Suomi!

Tänään on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla. Täällä BC Interruption Finnterruption juhlimme suosikkiamme suomalaisia, BC Hockeyn Jesper Mattilaa, Julius Mattilaa ja Aapeli Räsänenä. Boston College on nyt tehokkaasti "Länsi-Suomi".

Suomi on paras! Se on tosiasia. Kerron sinulle, miksi.

Oletko koskaan tavannut suomalaista henkilöä jota et pidä? Tietenkään et ole. Kaikki suomalaiset ovat ihania ihmisiä, jotka ovat ystävällisiä ja yleisesti ottaen suuria kaikessa. He ovat myös hauskoja! Kerran sain postikortin sellaiselta suomalaiselta henkilöltä, jota en koskaan tavannut (se oli "Postcrossing" kautta). Postikortin etuosassa oli kuva yhdestä "Angry Birds", joka oli pukeutunut jääkiekkolaitteisiin. Eikö ole hienoa?

Ilmeisesti "Angry Birds" luotiin suomalainen yritys. Hyvin tehty, Suomi. He rakastavat myös jääkiekkoa, ja he isännöivät kyseisen vuoden IIHF: n juniori-jääkiekkoluokassa (joka Suomi voitti). Joten oli Angry Birds / Hockey -yhdistelmäkortti paras mahdollinen postikortti, joka saatiin Suomesta? Sanon kyllä.

Postikortin leima oli myös kurkku. Se on, vain kurkkua. En vieläkään tiedä miksi, mutta se oli hyvin hauskaa. Etkö halua olla ystäväsi henkilön kanssa, joka lähettää sinulle postikortin kurkkua? Tietysti teet.

On liian monta syytä listata sanomaan, miksi Suomi on paras. Tämä on maa, joka voitti itsenäisyyden Venäjältä ennen kuin itsenäisyys Venäjältä oli viileä. Suomi on paras maa, ja kaikkien olisi tiedettävä se.

Koko päivän tänään, BC Finnterruptionilla on erityisiä Suomen artikkeleita juhlistamaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa. Joten tänään, etsi suosikkisi suomalainen, kiittää heitä siitä, että olet mahtava, ja anna heille "Hyvää itsenäisyyspäivää, Suomi!"